x

Uw verblijf boekt u het voordeligste hier!

Reserveert u rechtstreeks bij ons via deze site, e-mail of telefonisch...
U krijgt dan de beste prijs en betaalt géén reserveringskosten.

Vergelijkt u maar...

Vindt u een betere prijs voor precies dezelfde boeking laat het ons dan even weten. Wedden dat we voordeliger zijn!

RESERVEER NU!
 
 

Goedemorgen,

In elk seizoen is het in Monschau het beste bij hotel De Lange Man heerlijk onbezorgd genieten. Vooral in de herfst en winter of tijdens de kerstmarkt is de Eifel een fijne omgeving voor een vakantie of weekendje weg met volwassenen én kinderen. Houdt u van bergen, burchten, stuwmeren, natuur, wandelen, fietsen, mountainbiken of motorrijden? Het is hier allemaal mogelijk. Komt u ook ontdekken waarom Duitsland het populairste vakantieland voor de Nederlanders en Belgen is?


Wellnesshotel De Lange Man.... dat is genieten!

Ons hotel heeft veel te bieden. Zo hebben we een complete wellness. U kunt zich hier heerlijk laten verwennen bij de diverse behandelingen en gebruik maken van de private spa. Onze chefkok heeft de smaak nu echt te pakken.  Hij kookt met steeds meer regionale Eifel produkten en maakt ook met verse ingrediënten elke keer verrassende gerechten. Fijn om te weten is dat we graag met iedereen rekening houden, dus ook als u een allergie of dieet heeft... niet alleen lekker maar ook gezond genieten dus!
Wij geven u nog het échte vakantiegevoel, voelt u zich maar heerlijk te gast bij ons en reserveer snel een mooie kamer in het hotel of appartement.
rechts
De familie Hoevenaars en het Lange Man team nodigen u graag uit...
Zullen we zeggen tot gauw?
» Lees verder

Laatste nieuws

Op vakantie moet je lekker genieten! Het is seizoen in de Eifel en dan is het pannenkoekentijd bij De Lange Man. Elke dag serveren wij de lekkerste ...

03 augustus 2016
» Lees verder

Het weer

Weersverwachting
Monschau
Meer weer in Monschau


Mobiele versie | © Website door Kreable.com