Bowling

Op onze moderne bowlingbaan rollen niet alleen de ballen maar ook de tranen van het lachen. Of je nou met z'n tweetjes of met een hele groep speelt, bowlen is altijd volop plezier.

Midgetgolf Bogey

Op onze 18 holes professionele baan kunt u, van zonsopkomst tot zonsondergang, gezellig een ronde midgetgolf spelen. Leuk om te doen met vrienden, familie of gezellig met z'n tweeën. Ook de jeu de boulesbaan zorgt voor het nodige plezier. In de tuin van de golfbaan is er ook een fijne zonneweide voor de zomerse dagen. Lekker bakken met een koel drankje...

Terras en Zonneweide

Op ons terras kunt u heerlijk lunchen. Voor (kinder)feestjes en groepen hebben we speciale arrangementen. Natuurlijk ook voor de warme avonden een prima stek! In onze tuin bij de Minigolf krijgt u bij mooi weer een heerlijk kleurtje... We zorgen graag voor u.

Bordspellen en Bibliotheek

Voor de gezellige avonden in de bar of lounge hebben we een hele verzameling aan bordspellen klaar staan. Zelf meenemen hoeft dus niet u gebruikt ze gewoon gratis.

In de bibliotheek staan honderden boeken. Even met een boekje voor de haard lekker tot rust komen. Leen de boeken of ruil ze met uw net uitgelezen eigen boek.

Tafeltennis en Speeltuin

Wat is er nou fijner als buitenspelen? Voor de sportivelingen staat er een tafeltennistafel voor een gezellig potje ping pong. Ook is er een groot buiten schaakspel om de hersens te kraken. Voor de kids hebben we in de hoteltuin een reuze trampoline en klautertoestellen... laat ze maar los!

Kinderspeelkamer en Dart

In de kinderspeelkamer kunnen de kids zich lekker uitleven. Naast en heleboel speelgoed is er ook een X-box waar ze gratis op kunnen spelen. Als er voldoende kinderen zijn kunnen we er zelfs een mini disco houden.. Voor de wat ouderen is er dartbord en een schaakspel.

Zwembad en tennis

De gasten van De Lange Man kunnen zich lekker sportief vermaken. Het mooie zwembad van Monschau is op 5 autominuten van het hotel, plezier voor jong en oud. Graag een balletje slaan? Dat kan op de nabij gelegen buitenbanen. Beide zijn natuurlijk gratis te gebruiken!

Wandelen

Een overzicht van onze wandelroutes:

Wij kunnen als gasten niet wakker worden en jullie snel verwelkomen!

Vakantiehotel en Appartementen De Lange Man Dröft 352156 Monschau-Rohren